Termeni și condiții

Compania Lead Media sro, cu sediul social la Karpatská 6, 811 05 Bratislava, Slovacia, Nr. reg. com.: 47726601, CUl: 2024084216, CIF: SK2024084216 (denumit în continuare „Operatorul”) operează site-ul web www.bonipo.ro denumit în continuare Site-ul, "), care publică cupoane de reducere („ denumite în continuare Cupoane ") și promoții ale partenerilor (advertiserilor) selectați. Puteți utiliza Site-ul numai în conformitate cu următorii Termeni și condiții („Termeni și condiții”).

 1. Site-ul bonipo.ro
 2. Site-ul bonipo.ro publică periodic oferte curente ale Advertiserilor, pe baza cărora Utilizatorul poate beneficia de cupoanele publicate și le poate aplica integral la Advertisori.Toate drepturile și beneficiile care decurg din Cupon sunt exercitate de către Utilizator față de Advertisor, care sunt reglementate de Termenii și condițiile acestuia. Operatorul nu încheie o relație contractuală cu Utilizatorul și nu poartă nici o responsabilitate față de acesta.
 3. Cuponul poate fi folosit în diferite moduri. În forma tipărită în magazinul de piatră al Advertisorului, pe site-ul web al acestuia, sau prin aplicarea altor reduceri, astfel cum îi este recomandat de către Advertisor direct pe Cupon.
 4. Definiții, principii de bază
 5. Utilizatorul este un vizitator al Site-ului care, a ales să utilizeze oferte promoționale și Cupoane de reducere. 
 6. Advertisorii sunt magazine online sau magazinele cu livrare la domiciliu sau alte entități care utilizează Site-ul pentru a face publicitate la bunurile, serviciile, cupoanele de reducere și oferă promoții benefice Utilizatorului.
 7. Cuponul este un cupon de reducere sau un alt beneficiu publicat pe Site prin care Utilizatorul poate revendica avantajul oferit atunci când face o achiziție într-un magazin de piatră, magazin online sau cu livrare la domiciliiu, în conformitate cu condițiile specificate pe Cupon. 
 8. Un utilizator înregistrat sau un utilizator care aplică un Cupon fără înregistrare pe Site, este de acord cu „Termenii și condițiile” și cu aplicarea acestora la relațiile contractuale dintre Utilizator și Furnizor.
 9. Site-ul este un site web situat la adresa URL: https: //www.bonipo.ro , în care agenții de publicitate prin intermediul Operatorului publică oferte promoționale și cupoane de reducere.


 

III. Cupoane

 1. Cupoanele pot include reduceri, promoții, oferte speciale, lichidări de stoc și alte beneficii pentru a promova vânzarea de bunuri sau servicii de la Advertiseri.
 2. Utilizatorul înregistrat poate utiliza cupoanele obținute de pe Site fie în stare tipărită în magazinele de piatră sau în formă electronică, pe site-ul web al advertisorului. Cuponul trebuie să conțină condiții clare și modalitatea de aplicare.
 3. Nici Site-ul, nici Operatorul nu sunt furnizori direcți ai bunurilor și serviciilor conținute în Cupon. 
 4. Termeni de utilizare
 5. Utilizatorul poate aplica cupoanele publicate pe Site și fără înregistrare.
 6. În cazul înregistrării opționale, Utilizatorul va furniza informații referitoare la sex (masculin sau feminin) și adresa sa de email. O astfel de înregistrare este anonimă, este utilizată ca o modalitate de a pune la dispoziția Utilizatorului cuponul sau promoția respectivă, și pentru trimiterea de mesaje publicitare la adresa de e-mail a Utilizatorului. Aceste informații pot fi furnizate terților în același scop.  
 7. Utilizatorul înregistrat pe Site este obligat să-și asigure contul și datele personale de acces la acesta, astfel încât să împiedice folosirea lor în mod abuziv. Operatorul se angajează să păstreze confidențiale datele de înregistrare ale Utilizatorului și să le facă accesibile numai dacă este indicat de lege sau o decizie relevantă în conformitate cu reglementările legale în vigoare. Utilizatorul este responsabil pentru activitățile care se desfășoară prin contul de utilizator cu care este înregistrat în mod corespunzător.
 8. Operatorul poate utiliza fișiere de date, așa-numitele „cookies“, pe dispozitivul Utilizatorului atunci când navighează pe site, pentru a asigura funcționarea mai eficientă a Site-ului propriu-zis. În același timp, Utilizatorul este conștient de faptul că informațiile sunt stocate o anumită perioadă de timp și le poate oricând controla, șterge sau poate respinge stocarea în orice moment. 

 1. Repsonsabilitatea operatorului
 2. Operatorul nu va fi în nici un caz răspunzător pentru daune speciale, indirecte sau incidentale, pierderi de afaceri, profit, pierderi sau venituri ale Utilizatorului, indiferent de alte prevederi din prezentele Termeni și condiții. De asemenea, nu este răspunzător pentru alte daune indirecte suportate de Utilizator care rezultă din utilizarea Site-ului sau din utilizarea Cupoanelor, cu excepția cazului în care prejudiciul a fost provocat intenționat de acțiunile Operatorului.
 3. Operatorul are dreptul în orice moment și fără notificare de a refuza, limita, suspenda sau întrerupe oferta promoțională, valabilitatea cuponului, precum și de a restricționa parțial sau complet accesul la Site. 
 4. Operatorul nu garantează accesibilitatea site-ului și a Cupoanelor în toate locațiile și zonele și nici valabilitatea acestora și disponibilitatea site-ului în timpul întreruperilor sale din motive tehnice. 
 5. Drepturile și obligațiile Utilizatorului
 6. Utilizatorul este de acord să utilizeze serviciile Site-ului în conformitate cu Termenii și condițiile și cu toate reglementările legale în general obligatorii. Se angajează să nu folosească în mod necorespunzător, abuziv, să distribuie, să schimbe sau să comercializeze Cupoanele fără nici o considerație, decât dacă Advertisorul, Operatorul sau Site-ul și-au dat acordul.
 7. Operatorul interzice, fără acordul scris, achiziția automatizată a Cupoanelor și reproducerea lor, copierea, prelucrarea sau includerea în baze de date de orice fel. Utilizatorul este conștient că abuzul de Site și a Cuponului poate fi pedepsit de Lege.

VII. Dispoziții finale

 1. Valabilitatea Termenilor și condițiilor, pe care Operatorul le poate modifica și completa, este valabilă începând cu 1.8.2019.
 2. Fără consimțământul scris al Operatorului, Utilizatorul nu poate oferi terților nici un drept și obligații care decurg din acești Termeni și condiții ai Site-ului sau furnizate pe baza înregistrării pe Site.