WOJAS.RO cupoane de reducere și promoții

Acest magazin nu oferă acum cupoane sau promoții

Descrierea WOJAS.RO

Wojas este unul dintre cei mai mari și apreciați producători polonezi de încălțăminte, care dispune de o rețea impresionantă de magazine fizice proprii, și produce în fiecare an câteva sute de mii de perechi de încălțăminte. În oferta firmei se află încălțăminte elegantă din piele pentru femei și bărbați, modele de tineret și încălțăminte de trekking. Oferta este completată de marochinărie din piele - genți, borsete și curele. O parte a producției este destinată exportului și serviciilor speciale - de câțiva ani firma Wojas furnizează încălțăminte specializată pentru armată, pompieri, grăniceri, serviciile forestiere și de transport din Polonia.

Magazinul lor online este o metodă foarte rapidă și confortabilă de a fii mereu în pas cu moda când vine vorba de încălțări. Wojas oferă mai mult decât calitate, ci și diversitate prin numeroasele și unicele modele de pantofi, fiecare persoană putând să gasească ceva potrivit propriului stil.

Wojas te ajută să fii la modă

Modelele moderne, capacitatea de a recunoaște preferințele schimbătoare ale clienților și de a reacționa rapid la modificările din piață și mai ales cea mai bună calitate a pantofilor produși au dus la o dezvoltare foarte rapidă a companiei.

Nu contează sezonul, fiindcă mereu poți găsi orice ai nevoie, de la șlapi, la cele mai impresionante cizme înalte cu toc. Însă, acest magazin nu se oprește din oferit aici, pentru că le asigură pasionaților de modă și cele mai calitative accesorii, astfel că gențile, curelele, portofele și mici alte elemente esențiale să nu lipsească din garderoba nimănui. Însă, cum majoritatea obiectelor sunt confecționate din piele și trebuie întreținute pentru a arăta mereu ca noi, magazinul oferă clienților posibilitatea de a cumpăra produse pentru îngrijirea lucrurilor din piele, cu precădere pantofii, fiind principala resursă a magazinului.

Calitatea pe primul loc

Pielea a fost mereu un material rezistent în timp, așa că nu trebuie să îți mai faci griji că va trebui să îți reînnoiești des pantofii. Raportul calitate-preț este unul foarte avantajos, deoarece calitatea pielii este una superioară, însă prețurile rămân competitive, mai ales cu prilejul promoțiilor și ofertelor valabile în mod constant. Așa că, nu ezita să fii la modă și să arați bine, și bucură-te de prețuri reduse cu până la -70%.

Avantajele magazinului online Wojas

  • Reduceri mari și promoții dese
  • Calitate foarte bună a pielii
  • Produse diverse pentru bărbați, femei și copii
  • Drept de retur al produselor în termen de 14 zile
  • Livrare gratuită la comenzi peste 100lei

Dezavantajele magazinului online Wojas

  • Taxă suplimentară pentru plata prin ramburs la livrarea coletului
  • Comanda poate întârzia uneori

Ce spun clienții despre Wojas?

Clienții sunt multumiți în special de calitatea pantofilor, pielea fiind una foarte bună, iar prețurile, mai ales dacă sunt reduceri, sunt de necrezut în raport cu calitatea oferită. În plus, faptul că există asistența telefonică de luni până sâmbătă îi face pe clienți să se simtă mai siguri, știind că pot apela la ajutor în cazul unor probleme ivite.

Pe langă toate acestea, persoanele care au achiziționat produse de pe Wojas au fost plăcut impresionate de faptul că pragul pentru livrarea gratuită este relativ mic, în comparație cu cel al altor competitori. Alții sunt de părere că taxa suplimentară pentru plata prin ramburs la livrarea coletului trebuie eliminată, și studiat, respectiv combătut motivul pentru care unele comenzi întârzie.