Tablomania.ro cupoane de reducere și promoții

Acest magazin nu oferă acum cupoane sau promoții

Descrierea Tablomania.ro

Magazinul online Tablomania pune la dispoziție diverse tablouri pe pânză moderne pentru decorarea locuinței, inclusiv picturi pictate manual și de reproducție pentru cei cu gust clasic. Tablourile reprezintă una dintre principalele modalități de a amenaja locuința, însă magazinul oferă și o multitudine de alte decorațiuni, inclusiv ceasuri de perete, fototapete, stickere, postere, diferite produse din materiale textile, cum ar fi, de pildă, diverse pături, lenjerii pentru pat, perne, fețe de masă, dar și produse home decor.

Decorează locuința așa cum ți-ai dorit mereu

Cu o gamă variată de peste 15,000 produse la cele mai mici prețuri de pe piață, Tablomania asigură îndeplinirea oricărei nevoi în ceea ce privește decorațiunea interioară. Clienții beneficiază de diverse oferte, reduceri de până la -70%, promoții, precum și programe de loialitate. Oamenii de afaceri au la dispoziție și un program special de vânzări engros, astfel încât cumpărăturile în cantități mari sunt răsplătite.

Mai mult, serviciul pentru clienți stă tot timpul la dispoziția celor ce au nevoie de ajutor, astfel încât problemele să fie soluționate cât mai rapid prin e-mail, telefon sau chat online.

Fotografii pe pânză

Pe lângă toate categoriile de produse enumerate mai sus, magazinul online Tablomania oferă și fotografii pe pânză la comandă. Accesând pagina specifică fotografiilor pe pânză, puteți selecta dimensiunea imaginilor pe pânza căreia urmează să imprimați propriul design, fotografie sau ilustrație. Pânza este de înaltă calitate, respectiv 100% bumbac, rezistentă la lumini ultraviolete. Alege astfel un tablou cu propriul design la prețul unui tablou obișnuit.

Avantajele magazinului online Tablomania

  • Gamă variată de produse
  • Diverse reduceri, promoții și oferte
  • Program de loialitate

Dezavantajele magazinului online Tablomania

  • Nu este posibilă plata directă cu cardul (doar prin transfer bancar)
  • Cost suplimentar pentru plata prin ramburs
  • Unele produse sunt livrate în termen de 8-10 zile lucrătoare

Ce spun clienții despre Tablomania?

Majoritatea clienților apreciază gama variată de peste 15,000 de produse puse la dispoziție de către Tablomania, posibilitatea de a comanda picturi la comandă, diversele reduceri, promoții, precum și programul de loialitate. Cu toate acestea, magazinul online este originar din Slovacia, care s-a extins si pe piața românească, motiv pentru care unii clienți nu sunt suficient de convinși că magazinul nu insuflă un aer de autenticitate, și consideră că nu este la fel de disponibil pentru clienții români, precum cei slovaci.