OlloClip RO cupoane de reducere și promoții

Acest magazin nu oferă acum cupoane sau promoții

Descrierea OlloClip RO

Întrucât fotografia a devenit mai mult decât un hobby, accesoriile pentru captarea celor mai bune imagini s-au diversificat destul de mult în ultimii ani. Telefoanele, însă, în ciuda avansării rezoluțiilor la care pot fotografia, pot lăsaa de dorit în ceea ce privește optica, motiv pentru care pe piață au apărut kit-urile de lentile pentru telefon.

Olloclip este unul dintre cele mai bune magazine online de unde îți poți cumpăra lentile profesionale pentru telefon la un preț accesibil. Așadar, nu mai este nevoie să dai mii de lei pe aparatură specială pentru a face poze profesionale, fie din pasiune, fie pentru afacerea ta. Cu lentilele de pe Olloclip poți merge oriunde, fiind mici și usoare, așa că poți surprinde fiecare moment important pentru tine doar printr-o simplă atașare a produsului, iar stresul cauzat de un aparat voluminos și greu dispar.

De acum pozele arată cum vrei tu cu lentila potrivită

Pe Olloclip găsești o varietate de lentile care sunt capabile să distorsioneze imaginea încât să poți face fotografiile să arate exact cum vrei tu, fără să mai folosești aplicații de editare.

Magazinul online are produse care pot fi folosite în special pentru iPhone, însă nu neglijează stocul de lentile pentru alte brand-uri de telefoane, pentru ca oricine să se poată bucura de arta de a face poze memorabile.

Fă poze din placere

Odată ce vei vedea cât de impresionante pot deveni pozele doar cu ajutorul unor lentile, fotografia, dacă până acum era un job pentru tine, va deveni un hobby, pentru că vei vedea cât de placut este să faci poze, atât de calitative și profesionale doar cu ajutorul unui simplu accesoriu.

Altfel spus, cu un kit de lentile, o sa ai posibilitatea să efectuezi fotografii cât mai diverse, similare cu cele făcute de aparatele foto profesionale, mai ales dacă telefonul tău este echipat cu o cameră de rezoluție mare.

Avantajele magazinului online Olloclip

  • Nu se percep taxe și impozite dacă comanda este sub 150 de euro.
  • Lentilele sunt de foartă bună calitate, mici și ușoare
  • Livrarea și garanție internațională
  • Returnarea sau schimbarea produsul achiziționat în termen de 14 zile.

Dezavantajele magazinului online Olloclip

  • Majoritatea lentilelor se potrivesc doar pentru telefoanele marca iPhone
  • Prețuri ușor ridicate
  • Produse fragile ce se pot deteriora în cursul livrării

Ce spun clienții despre Olloclip?

Deși produsele nu sunt în număr foarte mare, clienții sunt mulțumiți de calitatea lentilelor, și apreciază că magazinul se axează pe calitate, nu pe cantitatea stocului de care dispune. Cu toate acestea, lentilele sunt de suficiente tipuri pentru a le satisface orice nevoie. Cel mai mare avantaj pe care clienții îl văd la aceste produse este dimensiunea și masa lor mică, care le oferă mobilitate când vine vorba de a face poze cu propriul lor telefon.

Unii clienți nu sunt întocmai mulțumiți de faptul că magazinul prezintă mai mult produse compatibile doar cu telefoanele marca iPhone, și, datorită fragilității acestora, livrarea poate deveni o problemă, întrucât produsele se pot deteriora dacă nu sunt împachetate corespunzător.