NOTINO.ro cupoane de reducere și promoții

Acest magazin nu oferă acum cupoane sau promoții

Descrierea NOTINO.ro

Notino este un magazin de parfumuri originale la prețuri tentante ce oferă o gamă foarte largă de parfumuri, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, inclusiv parfumuri ce aparțin celor mai cunsocute și consacrate brand-uri cunoscute pe piață.

Deși magazinul este în mare cunoscut pentru parfumuri, acesta oferă o gamă mult mai mare de produse, de la produse pentru păr, dermato-cosmetice, pentru îngrijirea tenului și a corpului, pentru machiaj, protecție solară, și așa mai departe, produse deseori prezentate în cadrul unor reduceri și promoții, de regulă săptămânale.

Ai încredere în tine

Fiecare dintre noi are nevoie să se simtă bine în pielea lui, iar Notino poate oferi produsele perfecte de îngrijire personală pentru a satisfice această dorință, cu ajutorul celor pentru îngrijirea părului, a tenului, a pielii, machiaje și multe altele. Însa, Notiono nu se limiteaza doar la nevoile femeilor, ținând cont și de ce își doresc bărbații, oferind astfel numeroase produse bărbătești, inclusiv uleiuri, geluri, kit-uri și tratamente hidratante pentru îngrijirea bărbii, antiperspirante, geluri de duș pentru corp și păr, deodorante, produse pentru îngrijirea dentară, și așa mai departe.

Fii în trend

Notiono garantează faptul că toate produsele sunt originale, astfel încât, dacă vrei să impresionezi o persoana specială cu un parfum nou, Notino este magazinul cel mai portivit. Mirosurile îmbietoare ale parfumurilor nu te vor impresiona doar pe tine, ci și pe cei care îți vor simți mirosul fermecător doar trecând pe lângă tine. Pe lângă gama variată de produse și pe lângă pagina lor specială pentru promoții irezistibile, produsele cele mai vândute beneficiază de livrare gratuită, iar comenzile de peste 250 de lei beneficiază, la randul lor, de livrare gratuită.

În plus, pentru orice fel de problemă sau întrebare, mereu poți contacta serviciul de asistență pentru clienți, care de regulă este valabil în zilele lucrătoare până la 20:00.

Avantajele magazinului online Notino

  • Produsele bestseller și comenzile de peste 250 lei beneficiază de livrare gratuită
  • Gamă diversă
  • Produse originale
  • Livrare promptă
  • Promoții și reduceri numeroase

Dezavantajele magazinului online Notino

  • Serviciul pentru clienți uneori este indisponibil în cursul orelor indicate
  • Unele produse fragile se pot sparge sau deteriora în cursul livrării

Ce spun clienții despre Notino?

Clienții sunt multumiți de rapiditatea livrării comenzilor și de existența unei pagini online care îi scutește de drumul până la centrele comerciale. Astfel, oricine își poate comanda parfumurile preferate de pe site-ul Notino și poate beneficia mereu de promoții și reduceri, precum și de articole de îngrijire personală.

Originalitatea produselor nu a fost până acum o problema pentru clienții Notino, iar diversitatea a fost unul dintre motivele pentru care mulți oameni preferă să-și cumpere parfumurile și articolele favorite de aici. În plus, clienții spun că diversitatea, pe lângă prețurile mici, este cel mai atrăgător avantaj când vine vorba să își achiziționeze exact ceea ce li se potrivește, în funcție de preferințe.

Pe lângă acestea, unii clienți nu sunt mulțumiți de faptul că, uneori, serviciul pentru clienți nu este disponibil în cursul orelor indicate pe site, și au evidențiat faptul că unele produse fragile se pot deteriora în cursul livrării comenzii.