MyProtein.ro cupoane de reducere și promoții

Acest magazin nu oferă acum cupoane sau promoții

Descrierea MyProtein.ro

MyProtein este un cunoscut brand sportiv care este specializat în fabricarea și vânzarea unei game de suplimente nutritive calitative, inclusiv proteine, vitamine, minerale, aminoacizi, creatină, alimente bogate în proteine, precum și articole vestimentare. Scopul lor principal este de a alimenta ambiția tuturor oamenilor, astfel încât aceștia să creadă în potențialul lor și să își depăsească limitele. Magazinul online se bucură de posibilitatea de a oferi o gamă de produse de calitate, inclusiv alimente pentru vegetarieni, vegani, sau persoanele care nu consumă gluten ori lactate. 

Comunitate și sustenabilitate

Pe măsură ce gama produselor MyProtein se diversifică, produsele din categoria pentru vegani s-a extins, formând una dintre cele mai populare categorii ale brandului. În prezent, oferă o varietate de produse care nu conțin substanțe de proveniență animală, asigurând jucarea unui rol important la îmbunătățirea bunăstării animalelor și al reducerii emisiilor toxice.

Calitate la superlativ

Fiindcă MyProtein se dedică furnizării unor produse excepționale din punct de vedere calitativ, acestea sunt realizate în laboratoare moderne pentru a asigura că orice produs îndeplinește cele mai înalte standarde. Produsele sunt certificate cu nota AA pentru siguranța alimentară de către British Retail Consortium și nu conțin substanțe interzise de agențiile anti-doping, oferind astfel sportivilor produse de calitate și verificate.

Avantajele magazinului online MyProtein

  • Gamă de produse premium
  • Prețuri accesibile
  • Program de loialitate

Dezavantajele magazinului online MyProtein

  • Durata de livrare de 5-7 zile lucratoare, cost suplimentar considerabil pentru livrare rapidă
  • Nu există modalitate de plată prin ramburs
  • Asistența nu este posibila prin telefon, doar prin email, Facebook ori poștă

Ce spun clienții despre MyProtein?

Clienții MyProtein sunt de părere că prețul produselor este decent și accesibil, față de prețul produselor cu conținut similar al altor competitori. Aceștia beneficiază ocazional și de diverse reduceri aplicate unor produse, categorii sau chiar întregii comenzi, dar și de promoții, cum ar fi livrarea gratuită. Majoritatea utilizatorilor sunt încântat de experiența pe website, categoriile de produse fiind bine structurate, putând fi accesate și de către o persoană care nu este familiară cu navigarea pe internet. Website-ul dispune și de o pagină unde pot fi vizualizate toate voucherele, ofertele și promoțiile actuale.