Kinguin RO cupoane de reducere și promoții

Acest magazin nu oferă acum cupoane sau promoții

Descrierea Kinguin RO

Kinguin este o piață online care reunește vânzătorii și cumpărătorii de coduri de activare pentru jocuri video, dar și pentru alte softuri sau aplicații care necesită activare. Pe Kinguin poți achiziționa coduri pentru o varietate de jocuri, de până la 10.000 de titluri, rapid și sigur.

Platforma oferă acces la cele mai cunoscute jocuri la momentul actual, la prețuri mereu reduse față de platformele unde se achiziționează direct, ca de pildă prin Steam, Battle.net, Epic Games Store, uPlay, Origin, sau altele. Mai mult, pe lângă faptul că prezintă numeroase promoții, te lasă să îți alegi moneda cu care vei plăti, fiind disponibile până la 24 de monede, astfel încât tu să nu pierzi bani pe conversii.

Explorează lumea jocurilor

Kinguin pune la dispoziție nenumărate categorii de jocuri pentru ca utilizatorul site-ului să aibă o vastă varietate de produse de unde poate alege în funcție de preferințe. Deși exista o diversitate foarte mare în cadrul platformei, promoțiile nu întârzie să apară, la ordinea zilei fiind reduceri de până la 30%.

Însă, pe lângă prețuri foarte mici și reduceri, Kinguin organizează și concursuri periodice unde sunt puse la bătaie premii impresionante, de la ultimele jocuri în trend, până la coduri de reducere.

Dsitrează-te fără regrete

Prețurile nu vor mai sta în fața distracției tale, pentru că pe Kinguin toate jocurile sunt accesibile și timpul de livrare este de sub 15 minute. Astfel, nu mai trebuie să stai să aștepți comanda fizică a jocului tau preferat sau să mergi până la magazin.

Poți cumpăra orice joc, în orice moment, iar site-ul îți oferă asistență ori de câte ori ai nevoie. Cum accesezi platforma, poți observa casuța de mesagerie, pentru ca operatorii să te ajute oricând ai nevoie, fără a trece mereu prin formalitațiile unui e-mail sau ale unui telefon.

Avantajele platformei Kinguin

  • Recenzii pentru vânzători, pentru a te asigura că achiziționezi un cod de la o persoană de încredere
  • Ți se înapoiază banii în cazul unor probleme pentru a face o alta achiziție
  • Prețuri foarte mici și numeroase reduceri semnificative
  • Diversitate în gama lor de jocuri (până la 10.000 de titluri)
  • Poți să-ți alegi moneda cu care platești

Dezavantajele platformei Kinguin

  • Unele jocuri nu sunt disponibile întotdeauna
  • Uneori primirea codului poate să întâmpine întârzieri

Ce spun clienții despre Kinguin?

Nimic nu le este mai pe plac clienților decât lejeritatea unei modalități de cumpărare ca cea online de pe Kinguin. Clienții sunt de fiecare dată impresionați de rapiditatea livrării codului, astfel putând să se bucure de jocul lor mult așteptat chiar dupa 10 minute de la achiziție. Pe lângă asta, clienții au fost foarte încantați de securitatea tuturor metodelor de plată și de numeroasele jocuri puse la dispoziție, monotonia nefiind caracteristică pentru acest site. Cu toate acestea, unele jocuri nu sunt disponibile în cadrul platformei, iar primirea codului poate uneori să întâmpine întârzieri.