Jalbum RO cupoane de reducere și promoții

Acest magazin nu oferă acum cupoane sau promoții

Descrierea Jalbum RO

Jalbum este o aplicație menită pentru a organiza într-un mod logic, plăcut vizual și rapid pozele, dar și videoclipurile tale cu ajutorul unor albume foto digitale care pot fi publicate mai apoi pe site-ul propriu cu un minim de efort.

Pe lângă faptul că este o platformă user-friendly, există și o gamă largă de modele pentru design-ul albumului și numeroase efecte speciale, atât pentru fotografii, cât și pentru videoclipuri care îți vor face albumul să fie unic și să arate profesional.

Licența standard sau profesională poate fi achiziționată direct de pe site, ambele având valabilitate pe viață, actualizări gratuite pentru 12 luni, asistență prioritizată, posibilitatea de a publica galeriile oriunde, singura diferență fiind că licența profesională conferă dreptul de a comercializa produsele finale. Uneori, ambele licențe sunt valabile în cadrul unor promoții sau oferte.

Explorează gratuit platforma

Înainte de achiziționarea licenței, Jalbum oferă o perioadă de 30 de zile de probă în care poți explora aplicația pentru a fii sigur că achizția ta va fi una care își merită banii.

Această aplicație te scutește de problemă codării unui site și te lasă pe tine să îți alegi cum vrei să arate interfața acestuia, fără a fi nevoit să petreci mult timp în fața calculatorului tău sau să cheltui mult mai mulți bani pentru a angaja pe cineva să te ajute.

Fă-ți albumele populare

Jalbum te va ajuta să creezi albume de invidiat, așa că de ce nu ai vrea să le publici pe propriul tău site, iar lumea să-ți admire pozele? Este evident că avem nevoie de diversitate în viața noastră, așă că Jalbum adaugă periodic diferite șabloane ce pot fi explorate, pentru ca nici tu și nici publicul site-ului tău să nu vă plictisiți prea curând.

Avantajele magazinului online Jalbum

  • Suportă o varietate de sisteme de operare: iOS, Android, Linux, Windows
  • Suportă volum mare de fotografii, fiind un lucru comun să gasești galerii cu până la 100.000 de poze
  • Varietate largă de design-uri sub formă de șabloane unice pentru albume
  • Perioadă de încercare gratuită pentru 30 de zile

Dezavantajele magazinului online Jalbum

  • Abonament ce necesită reînnoire dacă după 12 luni dorești ultimele actualizări ale aplicației
  • Nu exista notificări pentru erori care pot apărea
  • Versiunile de pe telefon nu sunt la fel de eficiente ca cele pentru desktop

Ce spun clienții despre Jalbum?

Clienții apreciază interfața user-friendly și modul în care Jalbum își prezintă serviciile, ușurand munca când vine vorba de organizarea logică a mii sau chiar a sute de mii de poze. Jalbum oferă diverse șabloane perfect realizate pentru a fi publicate pe site-ul clientului, fără să piardă prea mult timp sau costuri suplimentare. Pe lângă asta, când ești grăbit și nu poți să stai la calculator, exista și varianta de a folosi Jalbum pe telefon și totodata, dacă apare vreo problemă, mereu poți contacta serviciile pentru clienți, care oferă prioritate tuturor deținătorilor licențelor Jalbum. Cu toate că nu expiră niciodată valabilitatea aplicației, unii clienți sunt de părere că durata de 12 luni pentru actualizări este relativ mică, și că ar putea fii extinsă pe o perioadă de cel puțin 24 luni. Alții nu sunt întocmai încântați de faptul că aplicația uneori poate prezenta erori, însă nu există o modalitate de a notifica utilizatorul în acest sens.