Footshop.ro cupoane de reducere și promoții

Acest magazin nu oferă acum cupoane sau promoții

Descrierea Footshop.ro

Magazinul online Footshop este unul dintre liderii pieței din Cehia si Slovacia, care colaborează cu diverși artiști și comercializează în țara noastră colecții exclusive de branduri și adidași. Orientat spre industria produselor de tip încălțăminte, Footshop este cotat ca fiind un magazin online de prestigiu, având o gamă foarte diversificată de produse.

Footshop reprezintă cea mai bună alegere în materie de sneakers marca Adidas, Converse, Vans, New Balance, Reebok, Jordan, și multe altele. Mai mult, în cadrul magazinului regăsim și diverse piese vestimentare, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, inclusiv tricouri, cămăși, hanorace, bluze, pantaloni, blugi, geci, paltoane, fuste, rochii, lenjerie intimă, precum și costume de baie.

Echipa Footshop lucrează din greu să satisfacă dorințele clienților, așa că pun la dispoziție, în mod constant, oferte și reduceri, care încep uneori de la -20% și pot ajunge până la -60%.

Fii la curent cu noile tendințe

Una dintre cele mai apreciate realizări este diversitatea uriașă a membrilor familiei Footshop. Pe lângă clienții săi loiali, regăsim și artiști, celebrități sau influencers. Bianca Adam, Bisi, Lino Golden, Alex Velea, Mario Fresh, Rashid sunt doar câteva nume pe care, probabil, le-ai auzit și, ghici ce? Ei sunt cei care introduc constant stiluri noi și neconvenționale, care devin trend după o perioadă scurtă de timp.

Inspiră-te de la ei și vezi ce articole de la Footshop folosesc aceștia pentru a-și crea ținutele.

Mai mult decât atât, echipa Footshop lucrează din greu să satisfacă dorințele clienților, așa că pun la dispoziție, în mod constant, oferte de reduceri, care încep de la -20% și pot ajunge până la -60%!

Nu doar încălțăminte

Footshop e de părere că inspirația vine din informație, din cunoaștere, din exploarere. Așa că, magazinul online Footshop ți-a pregătit o secțiune specială pentru blogging, unde te poți inspira, cerceta sau explora cele mai diverse curiozități despre lumea mondenă și nu numai. Diverse întâmplări ce țin de mediu, interviuri, gaming sunt doar câteva dintre subiectele care te-ar putea interesa și te-ar ține la curent cu tot ce se întâmplă în jurul tău.

Avantajele magazinului online Footshop

  • Gamă largă de încălțăminte
  • Branduri renumite
  • Originalitate garantată
  • Modalități de plată diverse, chiar și la nivel internațional

Dezavantajele magazinului online Footshop

  • Livrare gratuită doar pentru comenzi de minim 450 lei
  • Livrare poate întârzia uneori câteva zile

Ce spun clienții despre Footshop?

Cu peste o jumătate de milion de followeri pe rețelele sociale, Footshop se bucură din plin de popularitate și fidelitate din partea clienților extrem de mulțumiți de serviciile oferite de acest magazin online. Footshop progresează într-un timp foarte scurt, întocmai pentru calitatea serviciilor oferite, dar mai ales pentru produsele puse spre vânzare, care se bucură de originalitate dovedită. Cu toate acestea, unii clienți sunt de părere că pragul de 450 lei pentru livrarea gratuită ar putea fi redus, întrucât este ușor crescut față de alte magazine online. Alți clienți au pus în evidență faptul că uneori comanda poate să întârzie, din diverse motive, de la gestionarea necorespunzătoare, până la ignoranța serviciilor de curierat, ultimul din urmă fiind un fapt pentru care nu putem învinovăți pe cei de la Footshop.