e4home.ro cupoane de reducere și promoții

3%
Reducere

e4Home 3% cupon reducere

  • Valabil până la 31 dec. 2022
  • Au beneficiat 14 persoane

Descrierea e4home.ro

Magazinul online 4home este sursa confortului casei tale. Aici găsești o gamă variată de materiale textile, inclusiv lenjerii de pat, cearșafuri, perne, pături, draperii, dar și diverse decorațiuni pentru interior, obiecte, accesorii și tacâmuri indispensabile bucătăriei, diferite electrocasnice, unelte și obiecte pentru grădină, ustensile pentru curățenie, accesorii sanitare, jucării pentru copii, precum și multe alte asemenea articole. Fie că ai nevoie de noi decorațiuni pentru casa ta, sau pur și simplu de anumite ustensile pentru bucătărie, 4home îți sare în ajutor cu diverse oferte și promoții de până la -75%.

Decorează fiecare colț al casei tale și grădinii tale

În cadrul magazinului online 4home găsești o gamă foarte largă de produse, respectiv o varietate de accesorii pentru a oferi locuinței tale un aspect modern și pentru a asigura îngrijirea completă a grădinii, iar atunci când spunem gamă variată de produse, chiar putem spune acest lucru în deplină cunoștință de cauză. Magazinul oferă de la simple materiale textile, obiecte pentru bucătărie, decorațiuni pentru interior, la gărdulețe pentru grădină, ghivece și grătare mobile, astfel încât tu să te bucuri de ce e mai bun pentru casa și grădina ta.

Decorațiuni pentru bucătărie, baie, dormitor și grădină

4home oferă reduceri imbatabile, de până la la 75% la o colecție imensă de produse, sub formă de accesorii și decorațiuni, pentru fiecare încăpere a locuinței în parte. Pe lângă reducerile constante, magazinul garantează înapoierea banilor în măsura în care nu sunteți mulțumit de calitatea produselor primite, transport gratuit la comenzi peste 199lei, livrare prin curier sau ridicarea coletului de la punctul de pick-ul Coletăria, precum și plata online cu cardul, ori ramburs la primirea coletului.

Avantajele magazinului online 4home

  • Gamă variată de accesorii pentru casă și grădină
  • Prețuri decente
  • Plată prin ramburs sau online cu cardul
  • Diverse modalități de livrare
  • Serviciul pentru clienți care stă mereu la dispoziție prin telefon sau email

Dezavantajele magazinului online 4home

  • Nerespectarea termenului de livrare de 2 zile lucrătoare
  • Ambalare necorespunzătoare întrucât unele produse se deteriorează în cursul transportului
  • Conținutul website-ului prezintă anumite greșeli gramaticale și de exprimare care uneori pun în dificultate clientul în a înțelege cu exactitate ce urmărește magazinul să ofere 

Ce spun clienții despre 4home?

Clienții 4home apreciază, în special, gama impresionantă de produse valabile, astfel încât fiecare găsește ceea ce caută, sau chiar mai mult. Categoriile de produse sunt bine divizate una față de cealaltă, iar funcția avansată de căutare nu pune niciodată clientul în dificultate. Raportul bun calitate-preț, diversele promoții și reduceri, diverse modalități de livrare și moduri de plată, sunt printre principalele avantaje evidențiate de clienți. Cu toate că nu există întocmai multe opinii negative, unii clienți nu apreciază totuși faptul că magazinul ori firma de curierat nu respectă termenul de livrare de 2 zile lucrătoare indicat, plus faptul că unele produse fragile nu sunt ambalate corespunzător și ajung deteriorate la destinație.