Coolvision.ro cupoane de reducere și promoții

10%
Reducere

Coolvision 10% cupon reducere

  • Valabilitate nelimitată
  • Au beneficiat 183 persoane

Descrierea Coolvision.ro

Magazinul online CoolVision oferă ochelari de soare de calitate excepţională la un preţ convenabil. Magazinul se concentrează nu numai pe vânzarea ramelor de ochelari de soare și rame optice/dioptrice, ci se străduiește să acorde sfaturi, recomandări, precum și idei practice pentru cumpărători ori persoanele interesate să efectueze o achiziție.

Firma-mamă se ocupă din anul 2009 de comerțul online a ochelarilor de soare, ochelari de vedere și lentile de contactCu ajutorul unei asemenea experiență îndelungată, a luat ființă CoolVision, care, prin ajutorul unei interfațe prietenoase, cu poze de calitate, cu flux simplu de cumpărare, a ajuns să fie pe placul cumpărătorilor.

În cadrul magazinului regăsim două categorii mari, respectiv a ochelarilor de soare și a celor de vedere, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. De asemenea, CoolVision pune la dispoziție diverse reduceri, precum cele de sezon, care oferă cumpărătorilor posibilitatea de a-și achiziționa perechea de ochelari favorită la prețuri accesibile.

Magazin multibrand

CoolVision pune la dispoziția cumpărătorilor diverse produse ale căror producători sunt de origini cunoscute, la scară mondială. Ochelarii de soare regăsiți la CoolVision, au astfel proveniențe cunoscute, firmele producătoare fiind unele ca: Ray-Ban, Lacoste, Carrera, Matrix, Police, Polaroid, Diesel, Gant, Just Cavalli, precum și multe altele.

CoolVision garantează originalitatea produselor și, totodată, oferă drept de retur produselor achiziționate în termen de 15 zile, indiferent de motiv.

Simplu, ușor și accesibil

Prin magazinul online CoolVision, clienții pot găsi o gamă variată de ochelari de soare sau de vedere, îndeplinindu-și orice nevoie. Structura site-ului este una la îndemâna oricui, fiecare categorie fiind vizibilă și permițând clientului să facă folosească filtrele în funcție de nevoile sale, să filtreze astfel produsele în funcție de brand, preț, mărimea ramei, tipul lentilei, forma ochelarilor, materialul din care este confecționat cadrul, respectiv culoarea ramelor și a lentilelor. Mai mult, clienții au o funcție disponibilă să compare două sau mai multe produse.

Avantajele magazinului online CoolVision

  • Oferte speciale și o gamă variată de produse, adaptată nevoilor cumpărătorului
  • Produse 100% originale
  • Transport gratuit, cu exceptia accesoriilor
  • Plata prin ramburs la livrarea coletului, sau online cu cardul ori prin Paypal

Dezavantajele magazinului online CoolVision

  • Livrare doar prin GLS
  • Expedierea comenzii în aceeași zi doar dacă aceasta a fost făcută până în ora 13

Ce spun clienții despre CoolVision?

Clienții sunt mulțumiți de seriviciile oferite de CoolVision deoarece acest magazin online mereu a fost remarcat prin punctualitate, profesionalism și o bună colaborare cu partenerii săi. De asemenea, multitudinea de produse, ale căror prețuri sunt ușor sub prețul mediu al pieței, a făcut ca magazinul să devină din ce în ce mai popular în preferințele clienților. Unii clienți sunt de părere că magazinul ar trebui sa apeleze la serviciile mai multor companii de curierat, precum și să livreze comanda în aceeași zi, chiar dacă aceasta a fost plasată ulterior orei 13:00.