BIBLOO.RO cupoane de reducere și promoții

Acest magazin nu oferă acum cupoane sau promoții

Descrierea BIBLOO.RO

Magazinul online Bibloo pune la dispoziție o gamă largă de produse, inclusiv îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii. Ceea ce îl face diferit este faptul că Bibloo oferă produse de la brandurile preferate de consumatori. Alege astfel ceva nou, întrucât, în mod constant, Bibloo își actualizează stocurile.

La Bibloo vă puteți întregi garderoba, fie că optați pentru haine la prețuri reduse, fie că sunteți în căutarea unor branduri cunoscute la nivel mondial. Magazinul pune la dispoziție articole diverse, potrivite pentru nevoile fiecăruia, chiar și când vine vorba de cei mici.

Branduri de top

Tommy Hilfiger, Diesel, Michael Kors, și Adidas sunt doar câteva dintre brandurile de renume pe care le vei întâlni la Bibloo. La Bibloo vei găsi articole vestimentare, ce aparțin brandurilor de renume, la prețuri accesibile.

Atent selecționate, în funcție de nevoile clienților, produsele beneficiază constant de diverse reduceri, oferte de sezon și promoții, astfel încât magazinul online a pus la dispoziție o secțiune specială în acest sens, precum și o modalitate de filtrare eficientă pentru a face căutarea mai ușoară.

Bibloo VIP

Bibloo VIP este un club care oferă avantaje considerabile. Puteți deveni membrul clubului gratuit sau contra cost. Dumneavoastră decideți pentru care dintre cele 3 opțiuni optați, consultând magazinul online. Astfel, veți beneficia de anumite oferte, în funcție de gradul VIP. Ca de exemplu, vor exista cadouri și remunerație pentru membrii clubului. Mai mult decât atât, fie că ați decis să vă înnoiți garderoba sau poate aveți nevoie doar de o singură pereche de șosete, comanda dumneavoastră va fi livrată gratuit.

Cu toate acestea, cel mai important avataj al gradului de VIP este dat de colecția special pregătiă, precum și posibilitatea de a comanda cu până la 80 % mai ieftin.

Avantajele magazinului online Bibloo

  • Return în termen de 30 zile
  • Suport clienți prompt
  • Club VIP

Dezavantajele magazinului online Bibloo

  • Livrarea gratuită doar pentru comenzile ce depășesc pragul de 399 lei.
  • Livrare în termen de până la 6 zile lucrătoare

Ce spun clientii despre Bibloo?

În general, clienții sunt mulțumiți de serviciile prestate de magazinul online Bibloo, întrucât acesta face posibilă achiziționarea de către cumpărători a unor produse de brand populare, la prețuri relativ reduse. De asemenea, Bibloo aduce cliențiilor diverse promoții prin care aceștia își pot satisface nevoile. Dispunând de o gamă vastă de produse vestimentare, în trend, atât pentru femei, cât și pentru bărbați și copii, Bibloo devine din ce în ce mai accesat de cumpărători. Magazinul este ușor de accesat și oferă o experiență plăcută utilizatorului, de la prima pagină până la plasarea comenzii.

Partea negativă este că unii clienți nu sunt mulțumiți de termenul de livrare, și consideră că poate fi îmbunătățit, având în vedere că unele comenzi sunt livrate în aproape 6 zile lucrătoare, iar pragul pentru livrarea gratuită este ușor crescut față de cel al altor competitori, care în medie este de 200lei.