BeLenka RO cupoane de reducere și promoții

Acest magazin nu oferă acum cupoane sau promoții

Descrierea BeLenka RO

Be Lenka a luat ființă în 2015 și în prezent produce și comercializează pantofi comozi, papuci ergonomici, marsupii și hamuri pentru bebe, precum și alte diverse piese vestimentare de maternitate sau pentru alăptat. Produsele sunt proiectate și fabricate în Cehia și Slovacia, chiar în inima Europei, în conformitate cu legile stricte ale Uniunii Europene, referitoare la sănătate, siguranță și calitate.

Compania a fost co-fondată de Lenka Cenigova, o mamă aprigă, și Juraj Fehervari, a cărui viziune inteligentă a dus la o popularizare rapidă a produselor Be Lenka.

Natural și comod

La Be Lenka totul se mizează pe naturalitate, comoditate și calitate. Aceste trei elemente joacă un rol foarte important atunci când vine vorba despre selecționarea produselor și redirecționarea acestora către piața de vânzare.

Be Lenka pune la dispoziție oferte de nerefuzat în ceea ce privește produsele de tip încălțăminte. Aceste dovedesc o calitate superioară, mizând pe comoditate și, implicit, ideea de „natural” sau „ desculț”. Atât de rafinată este calitatea produselor Be Lenka. De asemenea, eleganța nu este decât o combinație perfectă de confort și stil, ceea ce constituie unul dintre scopurile primordiale ale magazinului Be Lenka.

Pentru a merge în condiții de comfort extrem, asociat ideei de a pășii desculț,  pantofii Lenka vin într-o varietate de culori și modele și sunt concepute pentru moda contemporană, rezultând produse superbe pe care dorești să le porți zilnic.

Calitatea poate fi la modă

Deși Be Lenka are în centru motto-ul „Desculță-te și trăiește în libertate zi de zi!”, compania garantează pentru produse adaptate și cerințelor pieței. Magazinul online nu uită de cele mai noi tendințe în materie de modă atunci când își selecționează cu atenție produsele, fapt ce oferă și o mai mare satisfacere a tuturor nevoilor pe care fiecare cumpărător le are.

Avantajele magazinului online Be Lenka

  • Diversitatea produselor adaptate nevoilor cliențiilor, în special mămicilor
  • Calitate superioară
  • Raport calitate-preț excelent

Dezavantajele magazinului online Be Lenka

  • Be Lenka nu dispune în prezent de un website tradus în limba română
  • Livrarea produselor poate avea întârzieri

Ce spun clienții despre Be Lenka?

Cei mai mulți dintre clienți au apreciat diversitatea produselor la Be Lenka. Dar, cel mai special detaliu este calitatea produselor achiziționate, confirmat de majoritatea clienților. Produsele se bucură, în general, de un feedback pozitiv, deoarece au fost pe măsura așteptărilor și, cu siguranță, vor fi recomandate și altora. Serviciul pentru clienți este lăudat, în special pentru promptitudinea soluționării problemelor întâmpinate. Unele mămici au evidențiat însă întârzierea livrării unor produse, din diverse motive, însă menționează că așteptarea a meritat în cele din urmă.