Autodesk - Europe RO cupoane de reducere și promoții

Acest magazin nu oferă acum cupoane sau promoții

Descrierea Autodesk - Europe RO

Autodesk, Inc. este o corporație americană de software multinațională care realizează servicii software pentru arhitectură, inginerie, construcții, producție, media, educație și divertisment. Autodesk are sediul central în San Rafael, California, cu birouri în toată lumea, și oferă o galerie a lucrărilor clienților în clădirea din San Francisco.

Compania a fost fondată în 1982 de John Walker, care a fost coautor al primelor versiuni ale AutoCAD. AutoCAD, software-ul de proiectare asistat de calculator (CAD) al companiei, împreună cu software-ul Revit sunt utilizate în principal de arhitecți, ingineri și proiectanți structurali pentru proiectarea și modelarea clădirilor și a altor structuri.

Printre cele mai populare produse regăsim AutoCAD, 3ds Max, Maya, Revit, precum și altele, disponibile individual sau în cadrul unor colecții, cum ar fi, de pildă, pachetul pentru arhitectura, inginerie și proiecte de construcții care include Revit, AutoCAD, Civil 3D și alte soluții BIM.

Desen și proiectare

AutoCAD este o aplicație software de proiectare (CAD) asistată de calculator și redactare comercială. Dezvoltat și comercializat de Autodesk, AutoCAD a fost lansat pentru prima dată în decembrie 1982 ca o aplicație desktop care rulează pe microcomputere cu controlere grafice interne.

În prezent, este cel mai popular program de proiectare asistata de calculator.Utilizând aplicaţia AutoCAD putem modelate obiecte din lumea reala (3D) şi realiza desene tehnice şi reprezentari grafice (2D), fiind utilizat ca instrument de lucru în activitatea de desenare şi proiectare a inginerilor, arhitectilor, tehnicienilor şi studenţilor la inginerie.

AutoDesk cucerește lumea

Autodesk a devenit cel mai cunoscut pentru AutoCAD, dar dezvoltă acum o gamă largă de software pentru proiectare, inginerie și divertisment - și o linie de software pentru consumatori, inclusiv Sketchbook. Compania pune la dispoziție versiuni educaționale ale software-ului său fără costuri pentru studenții calificați și facultăți prin Comunitatea Educației Autodesk, precum și o donație pentru non-profituri eligibile prin TechSoup Global.

Divizia Autodesk Media și Divertisment creează software pentru efecte vizuale, clasificare a culorilor și editare, precum și animație, dezvoltare de jocuri și vizualizare de design.

Avantaje alte utilizării serviciilor AutoDesk

  • O multitudine produse și servicii disponibile
  • Valabilitatea serviciilor în întreaga lume
  • Conținut exclusiv original

Dezavantaje ale utilizarii serviciilor AutoDesk

  • Unele servicii oferite de AutoDesk pot avea prețuri ușor crescute sau peste medie

Ce spun clienții despre AutoDesk?

AutoDesk a revoluționat industria tehnologică prin însăși breveturile, serviciile și platformele puse la disponibilitatea clienților de pretutindeni. Aceștia sunt extrem de mulțumiți de calitatea serviciilor oferite, precum și de multitudinea opțiunilor disponibile în raport cu cerințele pieței. De asemenea, clienții au remarcat că, deși cererea este extrem de mare pentru cei de la AutoDesk, toate cerințele au fost rezolvate în timp util, echipa AutoDesk responsabilă țării dând dovadă de mult profesionalism. Cu toate acestea, trebuie menționate prețurile peste medie a produselor, care sunt, în principiu, disponibile profesioniștilor.