Amiatex.ro cupoane de reducere și promoții

Promoție

Abonați-vă la newsletter și obțineți o reducere de 35 Lei

Reducerea poate fi utilizată o singură dată, este valabilă pentru toate produsele din sortimentul Amiatex.ro la cumpărăturile care depășesc suma de 115 Lei

  • Valabilitate nelimitată
  • Au beneficiat 217 persoane

Descrierea Amiatex.ro

Amiatex este unul dintre puținele magazine online care mizează, în general, pe satisfacerea dorințelor cumpărătorului în materie de fashion. Magazinul dispune de o gamă largă de produse, începând de la îmbrăcăminte pentru femei, accesorii, haine pentru copii, încălțăminte, până la orice detaliu necesar ținutei oricărui domn.

Mai mult, Amiatex pune la dispoziția cumpărătorului oferte și promoții impatabile, cu reduceri de peste -50%. Rochii, bijuterii de aur, îmbrăcăminte de sezon la prețuri accesibile, încălțăminte sunt doar câteva dintre lucrurile care te-ar putea surprinde peste măsură.

Oferte de nerefuzat

Încă din prima accesare a site-ului, Amiatex pune la dispoziție o gamă largă de reduceri, care clasează magazinul printre cele mai bune la secțiunea calitate-preț.

Indiferent de anotimp, pentru cei mari și pentru cei mici, la Amiatex vei găsi produse diverse, adaptate trendului și la prețuri foarte mici. Mai mult de atât, magazinul online oferă posibilitatea de a prioritiza cumpărăturile prin sistemul de sortare pus la îndemâna dumneavoastră. Astfel, produsele pot fi filtrate în funcție de categorii, mărimi, prețuri, culori, producători, etc.

Dăruiește și iubește

Cu ajutorul Amiatex mereu găsești momentul oportun pentru a dărui persoanelor dragi atenția necesară, cât și un mic cadou.

Amiatex te poate inspira în a alege cadoul perfect. Dacă îți este greu să te decizi, poți opta pentru oferta de bijuterii de care Amiatex dispune. De la bijuterii de aur, până la seturi de bijuterii din argint, cadoul perfect poate fi adaptat în funcție de moment și de fiecare cerință a cumpărătorului. Pandative, brățări, cercei, inele, coliere, seturi sunt doar câteva dintre ofertele disponibile pe site, ce pot fi adresate atât femeilor, cât și bărbaților sau copiilor.

Avantajele magazinului online Amiatex

  • Gamă variată de produse, adaptată pentru nevoile cumpărătorului
  • Raport calitate-preț excelent
  • Reduceri regulate pentru clienții fideli

Dezavantajele magazinului online Amiatex

  • Durata de livrare estimată la 5-9 zile lucrătoare;
  • Cost ușor ridicat de 30 lei pentru livrare
  • Posibilitatea de a efectua plata prin ramburs la livrarea coletului

Ce spun clienții despre Amiatex?

Clienții apreciează ofertele constante propuse de Amiatex, dar, în special, raportul calitate-preț al produselor furnizate de acest magazin online. „Profesionalism, încredere și multe, multe oferte!”, apreciază majoritatea clienților. De asemenea, mulți dintre clienți s-au bucurat de serviciul de retur al magazinul, prin 21 de zile sunt alocate pentru testarea produselor comandate prin intermediul site-ului.

Cu toate acestea, unii clienți sunt de părere că durata de livrare poate fi îmbunătățită considerabil, iar costul de livrare redus, având în vedere că acesta este în medie de 15 lei în cadrul altor magazine online.