Condiții de protecție în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal și drepturi ale persoanei vizate

Condiții de protecție în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal și drepturi ale persoanei vizate

În conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului   din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice, în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal, compania Lead media s.r.o., cu sediul social la Karpatská 6, 811 09 Bratislava, Republica Slovacă, Nr. reg.com.: 47726601, CIF: 2024084216. a fost desemnată ca administrator și procesator de date cu caracter personal.În același timp, vă oferă informații despre drepturile dvs. ca persoană vizată.

Scopul utilizării datelor cu caracter personal

Procesăm datele cu caracter personal numai în scopurile pentru care sunteți informați. Prin intermediul site-ului nostru, ne puteți furniza informații personale după cum urmează:

Formular web „Newsletter”

Formularul web este folosit pentru a primi newsletter-ul nostru prin e-mail. În acest caz, prelucrăm datele dvs. personale în măsura, în scopul și pe bază legală (titlul legal) după cum urmează:

Trimiterea de noutăți prin e-mail - prelucrăm adresa de e-mail, informații despre sex cu titlu legal Interese eligibile - contactați clientul la cererea sa 

Vă rugăm să rețineți că informațiile dvs. personale sunt oferite voluntar și fără acestea nu vă putem trimite notificări prin e-mail. 

Dacă nu sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale și nu doriți să primiți notificări prin e-mail, puteți face obiecții. Pe baza obiecțiilor clare, trimiterea de Newsletter și prelucrarea datelor cu caracter personal vor fi oprite imediat. De asemenea, puteți utiliza linkul primit la sfârșitul e-mailului pentru a vă dezabona.

Formular de contact pentru utilizatori

Formularul de contact servește ca o posibilitate de contact. În acest caz, prelucrăm datele dvs. personale în măsura, în scopul și în mod autorizat (titlul legal) după cum urmează:

Trimiterea ofertei de servicii a companiei noastre prin e-mail - Un interes legitim constând în oferirea de servicii relevante

Vă rugăm să rețineți că, informațiile dvs. personale sunt oferite voluntar și nu putem să vă contactăm fără acestea. 

De asemenea, procesăm datele introduse în formularul de contact pentru a vă oferi produse similare celor pe care le-ați achiziționat pe site-ul nostru web.  Dacă nu sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale, puteți face obiecții. Pe baza obiecțiilor clare, trimiterea de notificări prin email și prelucrarea aferentă a datelor cu caracter personal vor fi încheiate imediat. În acest scop, puteți utiliza, de asemenea, linkul corespunzător, care poate fi găsit la sfârșitul fiecărei notificări trimise prin email, pentru a vă dezabona de la newsletter.

Perioada de stocare a datelor cu caracter personal

Toate datele cu caracter personal sunt stocate în sistemul propriu al companiei Lead media s.r.o. tot timpul necesar pentru îndeplinirea scopurilor pentru care datele dvs. personale au fost colectate. Perioada de stocare a datelor cu caracter personal pe XY.sk este prevăzută în felul următor:

Formular de înregistrare - Procesăm datele până la momentul anulării înregistrării de către utilizator, cu toate acestea, maximum 5 ani de la ultima autentificare / înregistrare
Formular web - Până la anularea înregistrării utilizatorului, însă maximum 5 ani de la ultima autentificare / înregistrare
Formular de contact pentru utilizatori - Până la anularea înregistrării utilizatorului, dar maximum 5 ani de la ultima autentificare / înregistrare

Utilizarea datelor cu caracter personal de către alte părți 

Datorită faptului că serviciile furnizate nu sunt furnizate exclusiv de Lead media s.r.o., vă punem la dispoziție informații despre posibilii destinatari și motivele pentru care datele dvs. personale pot fi transferate către o altă parte: 

 Beneficiarii de date pot fi și:

Persoana care se ocupă de întreținerea site-ului web și al software-ului companiei (sisteme informatice) - Utilizăm în prezent un furnizor de soluții software care servește ca mediator pentru operarea site-urilor noastre web și a sistemelor informatice.

Persoana care se ocupă de expedierea e-mail-urilor - Dacă este necesar, o terță parte poate fi autorizată să trimită notificări electronice prin email și vom furniza adresa dvs. de e-mail în acest scop.

Persoană care asigură funcționarea sistemului CRM - Utilizăm în prezent un sistem CRM, a cărui operațiune este asigurată pentru nevoile noastre de către un terț

Dacă sunteți interesat, vă putem pune la dispoziție cu mare plăcere, informațiile despre utilizarea și procesarea datelor dvs. personale pe care ni le-ați furnizat în mod voluntar.